ZINKTAG

Giv din bolig et helt særligt stilrent men alligevel klassisk udtryk.

Et nyt zinktag er som hovedregel altid lagt i baner med stående fals for at sikre at der ikke sker nogen former for vandindtrængning. Yderligere er der også ved lægning af metaltage altid vigtigt at have den 100% korrekte underkonstruktion eller skillelag til at tage evt bagside kondensering. Få udført dit nye zinktag af blikkenslagere fra Blik.dk som ved hvordan et zinktag skal udføres hurtigt, effektivt og til et godt resultat. Dit nye zinktag er en tillidssag som man skal være tryg ved før, under og efter det udførte arbejde, så man i ro og mag kan nyde det i mange år fremover. Vi investerer den tid og energi som er nødvendig for et godt resultat uanset om det er et standart zinktag eller et helt specielt udformet zinktag, så tøv ikke, vi er der for lige netop jeres projekt.

Et zinktag kan leveres i mange forskellige nuancer - til enhver smag.

Et nyt zinktag fra os kan leveres i blank zink som patinerer smukt i hele tagets levetid. Eller som forpatineret zink hvor taget har det lidt mørkere udtryk fra starten af. Endvidere findes zinken også i sort og forskellige farver.

Ring og forhør om dit nye zinktag, vi har erfaringen og maskinerne til et vellykket nyt zinktag som giver din bolig et helt særligt stilrent men alligevel klassisk udtryk. 

Blikkenslager Zinktag Frontispice
Blikkenslager Zinktag Frontispice

Zinktag på frontispice udført af blikkenslager Blik.dk

press to zoom
Blikkenslager Zinktag Frontispice close
Blikkenslager Zinktag Frontispice close
press to zoom
Zinktag på kvist
Zinktag på kvist
press to zoom