Blikkenslager Sønderborg Blik.dk

Står du og mangler en Blikkenslager i Sønderborg, så er hjælpen ikke ret langt væk. Vi Kører ud fra Sønderborg dagligt og udfører alt i blikkenslagerarbejde fra Nordborg til Kegnæs og rundt på hele Als samt det Sydøstlige Sønderjylland for at holde os så lokalkendte som muligt.

Vores Blikkenslagere fra Sønderborg dækker også området ud forbi Broager, Gråsten, Kollund og Padborg, samt mod nord op til Tinglev, Bolderslev, Stubbæk og Varnæs. Kort sagt alt fra Sønderborg i en radius af ca 30 km, hvorefter vores blikkenslager team fra Aabenraa og Rødekro tager over selvom vi selvfølgeligt stadig overlapper og hjælper hinanden når der er behov for det.

Vi har et mindre blikkenslager værksted i Sønderborg med de mest nødvendige maskiner samt veludstyrede biler, hvor der er mulighed for at fabrikere det meste. Desuden har vi et stærkt netværk hvor vi kan få leveret det meste fra dag til dag, enten via vores samarbejdspartnere eller vores egen produktion i Sommersted, som bringer ud op til flere gange dagligt, hvis nødvendigt.

Vi ser frem til at høre fra dig.